Vips van Vlajo?


Junior ondernemer, leercoach, schooldirectie, droomcoach, partnerbedrijf,... Bij Vlajo ben je een VIP!
En een VIP hoort nu eenmaal thuis in ...the spotlight! Daarom laten we hier elke week een ander verhaal aan bod komen. Verhalen die recht uit het (jonge) ondernemersleven gegrepen zijn. Ze vormen ongetwijfeld een inspiratiebron voor veel ondernemend talent in de Vlaamse scholen. Veel leesplezier!

vrijdag 16 mei 2014

Time for Vinyl op weg naar Talinn!

De kogel is door de kerk! Vlaams-Brabant mag dit jaar een mini-onderneming naar de JA-YE European Competition in Talinn, Estland sturen. Time for Vinyl won op 10 mei een weeral razend spannende editie van Vlajo's Vlaamse finale, met vijf sterke finalisten. De 8 ondernemende leerlingen van het Sint-Pieterscollege in Leuven overtuigden de jury met hun designklokken, gemaakt van gerecycleerde vinylplaten.

De winst betekent voor de zesdejaars economie-moderne talen het begin van een groot avontuur. Time for Vinyl kwam, zag en overwon. Een overzicht van hun winnend parcours in beeld:

19 maart...Hoera! De provinciale titel is binnen!
10 mei...Ready to rumble #Vlaamse finale in Brussel
Spanning tijdens de presentatie voor jury en publiek
Euforie alom na het verlossende verdict van de jury!

Time for Vinyl mag Vlaanderen vertegenwoordigen op de Europese finale in Estland!
Vanaf dan worden de mini-ondernemers ware BV's. Regionale, maar ook nationale pers looft Vlaanderen's beste mini-onderneming. Tijdens een interview op ROB TV en Radio 2 krijgen ze instant mediatraining.
Maar de klap op de vuurpijl is toch wel de VRT die op bezoek komt! Het resultaat? Time for Vinyl in het VRT-journaal! (klik om het fragment te bekijken)


Proficiat Time for Vinyl en...12 points in Talinn?!

Volg de avonturen van Time for Vinyl ook op hun Facebook-pagina.