Vips van Vlajo?


Junior ondernemer, leercoach, schooldirectie, droomcoach, partnerbedrijf,... Bij Vlajo ben je een VIP!
En een VIP hoort nu eenmaal thuis in ...the spotlight! Daarom laten we hier elke week een ander verhaal aan bod komen. Verhalen die recht uit het (jonge) ondernemersleven gegrepen zijn. Ze vormen ongetwijfeld een inspiratiebron voor veel ondernemend talent in de Vlaamse scholen. Veel leesplezier!

donderdag 27 november 2014

Mini's op de markt! (deel 2)

Niet alleen in Brugge, maar ook in Mechelen trotseerden heel wat Vlajo mini-ondernemers barre weersomstandigheden om hun producten aan de man/vrouw te brengen.
De Mechelse Mini-Markt-dag is het resultaat van een samenwerking met de stad Mechelen en ondertussen een vaste waarde, want op 15 november vond alweer de 13de editie plaats. Maar liefst 17 Vlajo Mini-ondernemingen gaven het beste van zichzelf onder de zuilengaanderij van het Mechelse stadhuis.

Ondanks het aanhoudende regenweer haakte niemand af. Zoveel doorzettingsvermogen zien we graag bij Vlajo! De te winnen prijzen waren dan ook dikverdiend!

De prijs voor Beste Uitstraling ging naar de Vlajo Mini-onderneming Dasstof van Sjabi Puurs. 


De leerlingen van Vinylised van SUI Onze-Lieve-Vrouw-Waver mochten zich de beste noemen op vlak van commercieel inzicht. Lace-Us van KA Boom creƫerde dan weer de hoogste toegevoegde productwaarde. De publieksprijs was weggelegd voor Light it up van Sjabi Puurs.


alle winnaars op een rijtje

Als klap op de vuurpijl kwam ook een cameraploeg van RTV op bezoek. Meteen een goede mediatraining voor de jonge ondernemers!

Bekijk hier de tv-reportage!