Vips van Vlajo?


Junior ondernemer, leercoach, schooldirectie, droomcoach, partnerbedrijf,... Bij Vlajo ben je een VIP!
En een VIP hoort nu eenmaal thuis in ...the spotlight! Daarom laten we hier elke week een ander verhaal aan bod komen. Verhalen die recht uit het (jonge) ondernemersleven gegrepen zijn. Ze vormen ongetwijfeld een inspiratiebron voor veel ondernemend talent in de Vlaamse scholen. Veel leesplezier!

vrijdag 1 maart 2013

Opvallen tijdens de Vlajo Verkoopdagen

Tijdens de Vlajo Verkoopdagen verwelkomen we elk jaar honderden Vlajo mini-ondernemingen.  Opvallen is dus de boodschap!  In Genk, Kapellen en Kortrijk zagen we al mooie staaltjes ondernemerschap.
In Waasland Shopping Center, in Gent Zuid, in Woluwe en Wijnegem deden ze niet onder!

Op 2 februari maakten maar liefst 70 Vlajo Mini-ondernemingen het Waasland Shopping Center onveilig.  Drukte alom, want vele shoppers ruilden de barkoude winkelstraten in voor het warme Shopping Center.  De mini-ondernemers haalden dan ook uit alles uit de kast om hun omzet een flinke boost te geven.
Het Shopping Center Gent Zuid leek op 19 februari, met zijn 14 deelnemende Vlajo Mini-ondernemingen, de locatie voor een rustige verkoopdag.  Maar dat was buiten leerlingen van Edugo in Lochristi gerekend.  Zij verrasten de voorbijgangers met een heuse flashmob!  Originele promo-stunt!

flashmob in Gent Zuid

Wijnegem Shopping Center mocht op 23 februari rekenen op 1000 extra bezoekers!  65 Vlajo Mini-Ondernemingen en Vlajo SBP's stelden zich voor aan het grote publiek.  Daarnaast is het shopping center ook jaarlijks een trekpleister voor onze Waalse collega's én voor vele internationale mini-ondernemingen.  Delegaties uit Nederland, Litouwen, UK en Turkije zakten af naar deze Internationale Verkoopdag. 

sfeerbeelden Wijnegem

Ook op 23 februari waren heel wat Vlajo Mini-ondernemingen te gast in het Shopping Center in Woluwe.  Met zijn tweede editie nog een jonge Vlajo Verkoopdag, maar het enthousiasme is er niet minder om.  De mini-ondernemers lieten zich van hun beste kant zien en stapten moedig op het overwegend franstalige publiek af.  De uitgereikte prijzen waren dan ook dik verdiend!

prijsuitreiking Woluwe